Rolf Andersson, grundare av och VD för Antiphon-Tunab AB 

Jan-Olof Forsberg
Schackklubben Kamraterna i Trollhättan fortsatte att hävda sig bra inom korrespondentschacket. Jan-Olof Forsberg blev tvåa i SM. En mycket meriterande placering som gjorde att Jan-Olof vågade sikta mot högre höjder. Efter ett tävlingsuppehåll planerade han att börja sin vandring mot en VM-kvalificering. 

Staffan Scheja, pianist. Bilden är från en konsert i Lextorpskyrkan i Trollhättan. 

Ungdomssatsning som gav resultat
TAK:s fina ungdomssatsning har alltid varit ett känt faktum i brottningskretsar i Sverige. Mycket tack vare eldsjälen Tore Nilsson och hans duktiga medhjälpare. Satsningen kröntes också med ett fint resultat då 14-åringen Fredrik Behrendtz blev USM-segrare i 40-kilosklassen vid tävlingar i Stockholm.
På bilden:
Fredrik Behrendtz i träning med Tomas Söder. Båda var fina TAK-kort vid USM. Fredrik tog guld och Tomas blev sexa.
Till vänster i bild TAK-ledaren Tore Nilsson.