Gripens BK hade stora framgångar när slutspelet avgjordes för Västergötlands främsta serielag. GBK stod som vinnare i såväl 15- års som 13-årslagen. Även 11-årslaget var ytterst nära att vinna sin klass men föll i finalen mot Villa.

15-årslaget: Stående fr.v. Magnus Larsson, Peter Sundberg, Lars Karlsson, Jonas Blomqvist, Johans Lindqvist, Tomas Bratt, Petter Karlsson, Peter Olsson, Örjan Andersson och tränaren Jan Olsson.
Sittande fr.v. Kalle Svensson, Mats Larsson, Roger Karlsson, Mikael Johansson, Niklas Jakobsson, Jukka Kanalal och Daniel Svensson.

13-årslaget: Ledartrion Jan-Erik Eriksson, Göran Hult och Björn Tillberg tillsammans med Claes Andersson, Martin Rosendahl, MagnusEriksson, Tomas Hult, Peter Caban, Peter Kalmertun, Fredrik Olsson, Niclas Hansson, Johan Mattiasson, Kenneth Holmgren, Per Tillberg, Jörgen Thång och Jonas Persson. 

11-årslaget: Lagledaren Christer Svensson och tränaren Lars Oskarsson tillsammans med Tomas Oskarsson, Göran Karlsson, Joakim Berglund, Daniel Larsson, Henrik Andersson, Peter Hansson, Tomas Jonsson och Stefan Kihlberg. Undre raden Per Andersson, Patrik Svensson, Niklas Eliasson, Lars-Erik Brag, Magnus Hallqvist, Daniel Back, Niklas Larsson och Anders Steen.