Idrottsalliansen och Lilla Edet Postens luciaarrangemang blev den succé som man hoppades på. Göta Älvdalens lucia nr.10 kröntes och i och med detta hade en tradition skapats som säkert skulle hålla i sig i många år.

Lilla Edets Lions-president Carl-Axel Gustavsson krönte 1972 års Göta Älvdalens lucia Silva Johansson

 

Lucia Silva Johansson tillsammans med sina tärnor

 

Några av Göta Älvdalens tidigare lucior samlade på en bild:
1963 Stina Abrahamsson 1964 Ebon Håkansson 1965 Gunilla Andreasson 1966 Gunilla Scott 1967 Kerstin Johansson 1968 Anita Gustavsson 1969 Gullvi Simonsson 1970 Kerstin Johansson 1971 Mona Martinsson .

 

I samband med kröningen av Göta älvdalens lucia framträdde Jokkmokks-Jokke inför ett fullsatt Folkets hus. Jokkmokks-Jokke spelade och sjöng och och publiken hängde med i refrängerna. Han inledde sitt uppträdande genom att hälsa till publiken med sin legendariska hälsningsfras ”Tjosan-tjosan”.