Västrallyt kördes med start och mål i Trollhättan. Tävlingen bjöd på härliga fighter i flera klasser.
Svensk mästare i Grupp A blev Thorbjörn Edling, Uppsala, medan Anders Nilsson, Arboga, lade beslag på titeln i Nationella klassen.
Lokalt kunde den stora publiken glädja sig åt Thomas Johansson, SMK, som tog segern i Västrallyts Nationella klass.

Kjell Olofsson från Kullings MS gjorde en felfri tävling och vann Grupp A i 301-1 600 cc. Detta var lite av en hemmaseger för honom också.

Thorbjörn Edling hade stor uppvisning i Västrallyt, tillika SM-final. Han skakade till slut av sig allt motstånd, även om han körde bra redan på Hedeäng.

Det fanns många sträckor under Västrallyt som bjöd på ordentligt höga farter. Här är det Mats Karlsson från Säffle som kommer farande på den sjätte sträckan.

Det kom mycket publik för att se Västrallyt.

Erik ”Carlsson på taket” visade upp sig på de två första specialsträckorna som föråkare.

Thomas Johansson, t.h. och Jan Karlsson från SMK Trollhättan vann Nationella klassen i Västrallyt, här tillsammans med C-G Larzon också från SMK

Svenska mästare allihopa. Fr.v. Hans Andersson, kartläsare, Thorbjörn Edling, Anders Nilsson och Mikael Karlsson, kartläsare.